Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 20)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hartelijk dank voor het updaten naar een gloednieuwe versie van Firefox voor iOS. Hier is wat u zult zien in deze update:

• Wis alles in uw geschiedenis: U kunt nu alles wissen, naast de geschiedenis van het laatste uur, ook die van vandaag en van vandaag en gisteren. Zie voor meer informatie [[Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS].
  • Permanente koppeling naar de pagina “Wat is er nieuw…”: Wij hebben in het menu een koppeling toegevoegd naar “Wat is er nieuw…”, zodat u kunt zien wat er in elke versie nieuw is.
what's new ios
  • iOS 13-updates om gebruikers van de nieuwste versie een consistente ervaring te geven.
  • We hebben een aantal problemen in het zoek- en downloadpaneel opgelost.