Wat is nieuw in Firefox Focus voor Android (versie 4.1)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Versie: 4.1

Releasedatum: 29 maart 2018

Dit zijn de laatste wijzigingen die u in Firefox Focus zult zien:

• We hebben de manier waarop Firefox Focus een wisselwerking heeft met pagina’s die binnen andere apps worden geopend verbeterd. Wanneer u een pagina in een andere app laadt, kunt u eenvoudig tabbladen met Firefox Focus delen via de optie Delen in het menu of in de werkbalk van het tabblad.
  • Firefox Focus geeft nu hangslotpictogrammen weer in de adresbalk om u te laten weten of een webpagina is beveiligd en veilig genoeg is om privégegevens te verzenden.