Wat is er met Firefox Send gebeurd?

Firefox Send is per 17 september 2020 beëindigd. U kunt geen bestanden meer uploaden of ontvangen. We bedanken iedereen die Firefox Send heeft geprobeerd.

We zijn met Firefox Send begonnen als een manier om bestanden veilig en eenvoudig vanuit elke browser te kunnen delen. Helaas zijn er gebruikers die Firefox Send zijn gaan gebruiken om malware te verzenden en pishingaanvallen uit te voeren. Toen dit probleem werd gerapporteerd zijn we gestopt met de service. Lees het Mozilla Blog voor meer informatie over waarom deze service is beëindigd.

Wat is er gebeurd met de bestanden die ik in het verleden heb verzonden?

Alle bestanden verstuurd naar Firefox Send zijn veilig van onze server gewist. Als u bestanden hebt gedeeld vanaf uw computer of apparaat, zijn de oorspronkelijke bestanden op geen enkele manier verplaatst, gewijzigd of verwijderd door Firefox Send.