Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 96)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 96). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Firefox voor iOS springt van versie 40 naar 96

Firefox voor iOS springt naar versie 96 in de uitgave van 11 januari 2022. Versie 40 is eerder uitgegeven op 7 december 2021. Deze wijziging is doorgevoerd om gelijk te schakelen met de versienummers voor Firefox voor desktop, Firefox voor Android, Firefox Focus voor Android en Firefox Focus voor iOS.

Consistente versienummers maken het eenvoudiger om ervoor te zorgen dat u de nieuwste versie van Firefox op al uw apparaten gebruikt. Er ziin geen gevolgen voor gebruikers of updates van functionaliteit in relatie tot deze wijziging.

Nieuwe sneltoetsen toegevoegd

Gebruikers met een toetsenbord dat is verbonden aan hun iOS-apparaat kunnen nu aanvullende sneltoetsen gebruiken om sneller in de browser te navigeren.