Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 35)

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 2 jaar, 10 maanden ago

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS. Deze versie brengt u verbeteringen aan bladwijzers en oplossingen voor hoe de nieuwe iPad-tabbladen zich gedragen. We hebben het uiterlijk van onze Nieuw-tabbladpagina ook aangepast.

Mappen voor uw bladwijzers

Als u een bladwijzer voor een website maakt, hebt u de optie om deze in een map op te slaan, zodat u uw bladwijzers geordend kunt houden.

Mobile_Bookmarks bookmark_folders

Lees Bladwijzers toevoegen, verwijderen, bewerken of verplaatsen in Firefox voor iOS voor info over het maken van bladwijzers.

Aan- of afmelden voor experimenten

We hebben een nieuw systeem toegevoegd om ons te helpen wijzigingen in Firefox te testen, om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring hebt. U kunt u te allen tijde afmelden voor deze tests. Lees Afmelden voor onderzoeken in Firefox voor iOS voor meer informatie.

Bedankt voor uw steun voor Firefox/Mozilla en onze missie voor privacy, veiligheid en inclusiviteit op het internet.