Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 29)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox! We hebben Firefox geoptimaliseerd om goed te werken met de langverwachte iOS 14-update. Met deze versie kunt u Firefox als uw standaard instellen op uw iPhone, iPad of iPod Touch (generatie 7+) en een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen.

Firefox instellen als uw standaardbrowser (vereist iOS 14)

Apple’s iOS 14-versie maakt het nu mogelijk om Firefox als uw standaardbrowser in te stellen. Lees voor stap-voor-stap-instructies Firefox instellen als standaardbrowser voor iOS.

Een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen (vereist iOS 14)

Voeg een Firefox-widget toe, zodat u taken als het starten van zoekopdrachten en openen van webpagina’s rechtstreeks vanuit uw startscherm kunt uitvoeren.

widget fxios

Lees Een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen voor meer informatie.