Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 111)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 111). Deze versie wordt geleverd met bugfixes en technische verbeteringen.

Opgelost

• De focus van de iPad sprong bij het sluiten van een tabblad een tabblad te veel vooruit.
  • Ongeldige Lockwise-apparaten werden in de apparaatlijst getoond bij het aantikken van Naar apparaat verzenden.
  • Koppeling naar apparaat verzenden op een pagina in leesweergave stuurde een ‘http://localhost:6571/reader-mode/’-URL naar het andere apparaat.
  • Toevoegen aan leeslijst werd toegestaan op pagina’s die niet in leesmodus stonden.

We hopen dat u geniet van deze nieuwe versie. Bedankt voor het gebruik van Firefox en uw steun aan de missie van Mozilla voor privacy, veiligheid en inclusie op het internet.