Video's hebben geen geluid op Citrix

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Als u op een Citrix-server in Windows werkt, hebt u mogelijk problemen met het geluid wanneer u video’s afspeelt in Firefox. Dit komt door een probleem met verhoogde beveiligingsbeperkingen en we werken er hard aan om dit op te lossen.

In de tussentijd kunt u het beveiligingsniveau van de sandbox verlagen door deze stappen te volgen:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek naar security.sandbox.content.level.
  3. Klik op de knop Bewerken Fx71aboutconfig-EditButton voor de voorkeur en stel de waarde in op 1.
  4. Klik op het vinkje Fx71aboutconfig-Checkmark om de wijziging op te slaan.
  5. Start Firefox opnieuw op het externe apparaat.