Ik kan Firefox Focus niet vinden in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland

Klar van Firefox is de versie in de Duitse taal en alleen beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit bevat dezelfde functies als de app Focus van Firefox in de Engelse taal.

Waarom hebben we de naam veranderd / app vervangen?

Uitgeverij/mediabedrijf Burda, waartoe in Duitsland het nieuwsmagazine FOCUS behoort, is een van onze partners. Daarom hebben we besloten onze app ‘Focus van Firefox’ in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te vervangen door ‘Klar van Firefox’.