Verborgen tabbladen benaderen in Firefox

Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Hoe weet ik of ik verborgen tabbladen heb?

Wanneer u een tabblad voor de eerste keer verbergt via een extensie, zal Firefox u waarschuwen. Vanaf dat moment kunt u het tabblad verborgen houden of weer zichtbaar maken en de extensie uitschakelen.

Op hidden tabs icon 61 klikken toont ook welke tabbladen u hebt verborgen.

Hoe benader ik mijn verborgen tabbladen?

U kunt uw verborgen tabbladen benaderen door op het pictogram hidden tabs icon 61 op de werkbalk te klikken.

hidden tabs 61

Hoe vind ik een verborgen tabblad dat audio afspeelt?

Wanneer een verborgen tabblad geluid afspeelt, verschijnt het speakerpictogram op het verborgen-tabbladpictogram hidden tab audio 61. Als u op het pictogram klikt, toont de audio-indicator ook welk verborgen tabblad in de lijst geluid afspeelt.

hidden tab audio list 61