Veilig surfen in Firefox Focus

Veilig surfen is een functie die u waarschuwt zodra u een gevaarlijke website gaat bezoeken die bekend staat vanwege malware, phishing en het downloaden van ongewenste software op uw apparaat.

Hoe werkt Veilig surfen?

Firefox Focus heeft tot nu toe de Google Safe Browsing-API voor veilig surfen gebruikt. Als u op een koppeling klikt, controleren we deze koppeling met lijsten van gemelde gevallen van websites die zich bezighouden met phishing, ongewenste software en malware. Als de website is geïdentificeerd als een aanvalsite, zal Firefox Focus (versies 6 en ouder) u waarschuwen tegen het bezoeken ervan.