Van start met Pocket voor iOS Beta

Pocket Pocket Last updated: 7 maanden, 2 weken ago

Status van de iOS Beta-app van Pocket

De Pocket iOS Beta-app is momenteel gesloten voor nieuwe genodigden. We waarderen de steun van onze betatesters voor het verbeteren van Pocket voor iOS 8.0!

Pocket voor iOS Beta installeren

Volg deze stappen om de betaversie te installeren:

1. Installeer de gratis TestFlight-app uit de App Store.
  2. Bezoek de registratiepagina van Pocket voor iOS Beta en tik op Beginnen met testen. De TestFlight-app wordt geopend.
  3. Accepteer de servicevoorwaarden en tik op Installeren.
  4. (Optioneel) Download om Pocket Beta op extra iOS-apparaten te installeren, download TestFlight en meld u aan met uw Apple ID. Pocket wordt vermeld en is beschikbaar voor downloaden zonder dat u het oorspronkelijke uitnodigingsbericht van TestFlight nodig hebt.

Als u niet weet welke versie u hebt geïnstalleerd, zoek dan de oranje stip naast de appnaam in Pocket voor iOS Beta van TestFlight.

Noot: TestFlight-builds verlopen 90 dagen na hun uitgifte. Zorg ervoor dat u beta-updates installeert wanneer ze worden uitgegeven (ongeveer elke 14 dagen) om problemen te voorkomen. Klik hier voor meer informatie over het testen van apps met TestFlight.

Als automatische updates zijn uitgeschakeld op uw apparaat, volg dan deze stappen voor de laatste betaversie:

1. Open TestFlight.
  2. Klik op Bijwerken voor de app versie 8.0 (17114).
  3. Als u geen wifi gebruikt tik dan op Downloaden.
  4. Open uw Pocket Beta-app en ga verder met testen.

Feedback verzenden en problemen melden

U dient te zijn aangemeld bij een e-mailaccount in de iOS Mail-app om feedback te verzenden. U kunt beta-feedback leveren door een schermafdruk te maken in de beta-app of door een e-mail te versturen vanuit TestFlight.

Feedback leveren via schermafdruk

1. Maak een schermafdruk terwijl de app open is.
  2. Tik op de miniatuur van de schermafdruk die in de benedenhoek van uw scherm verschijnt.
  3. Tik op Gereed.
  4. Selecteer in het menu dat verschijnt Beta-feedback delen.

Feedback leveren via de TestFlight-app

1. Open TestFlight en navigeer naar Pocket.
  2. Zoek naar Beta-feedback verzenden onder de opmerkingen ‘What to Test’. U wordt gevraagd of u een schermafdruk wilt verzenden met uw rapport.

Uw notificaties aanpassen

Als Pocket een nieuwe betaversie uitgeeft, kunt u een notificatie ontvangen via e-mail en/of pushbericht op uw iOS-apparaat. U kunt deze notificaties instellen in TestFlight:

1. Open TestFlight op uw iPhone of iPad.
  2. Selecteer Pocket.
  3. Tik op Notificaties.

Stoppen met testen van Pocket voor iOS Beta

Als u wilt stoppen met testen van Pocket voor iOS Beta en terug wilt gaan naar de App Store-versie, volg dan deze stappen:

1. Open TestFlight, selecteer Pocket en selecteer Stoppen met testen.
  2. Bezoek Pocket in de iOS App Store en tik om te installeren.

Noot: het downgraden van Pocket door de App Store-versie te installeren kan soms risicovol zijn en kan synchronisatieproblemen veroorzaken. Om problemen te voorkomen, raden we aan Pocket van uw apparaat te verwijderen en een schone installatie vanuit de App Store uit te voeren.