Uw POP-e-mailaccounts bundelen met een globaal Postvak IN

Thunderbird Thunderbird Last updated: 5 jaar, 6 maanden ago 15% of users voted this helpful

Thunderbird kan meerdere postvakken van diverse POP-accounts samenvoegen tot wat een globaal Postvak IN wordt genoemd, waarin alle ontvangen e-mail op één handige plek kan worden weergegeven. Dit artikel demonstreert hoe u een globaal Postvak IN in Thunderbird kunt configureren.

1. Selecteer een van de accounts in het linkerpaneel die u aan een globaal Postvak IN wilt toevoegen.
  2. Klik onder de kop Accounts op Instellingen voor deze account bekijken.
    GI Step 1
  3. Er wordt een nieuw venster geopend waarin alle accounts in een paneel aan de linkerkant worden weergegeven. Selecteer in dat paneel Serverinstellingen onder de account die u aan het globale Postvak IN wilt toevoegen.
  4. Klik onder de kop Berichtenopslag op Geavanceerd.
    GI Step 4
  5. Er wordt een ander venster geopend. Selecteer in dit venster de optie Postvak IN van een andere account. Gebruik hierna het vervolgkeuzemenu om Globaal Postvak IN (Lokale mappen) te selecteren, en klik daarna op OK.
    GI Step 5
  6. Thunderbird zal daarna vragen de account over te dragen. Klik op OK na het bericht te hebben gelezen.
    Defer Account
  7. Thunderbird gaat nu terug naar het menu voor accountinstellingen. Herhaal de eerdere stappen voor elke account die u aan het globale Postvak IN wilt toevoegen.
  8. Herstart Thunderbird nadat u dit hebt gedaan om het nieuwe globale Postvak IN te bereiken. De postvakken van de gekozen accounts zouden nu in één postvak met de titel Lokale mappen moeten zijn samengevoegd. Houd er rekening mee dat alle e-mail van de diverse accounts nu in dat Postvak IN worden weergegeven en de individuele e-mailvertakkingen uit het paneel aan de linkerkant van het venster zijn verwijderd.
    GI Step 8