Uw navigatiegeschiedenis en bladwijzers doorzoeken in Firefox voor Android

Firefox for Android Firefox for Android Last updated: 09/17/2023

U kunt uw navigatiegeschiedenis en bladwijzers doorzoeken in Firefox voor Android, om websites die u eerder hebt bezocht en opgeslagen te vinden.

Uw navigatiegeschiedenis doorzoeken

1. Tik op het menupictogram menu-icon-android en selecteer Geschiedenis.
  2. Tik op het zoekpictogram MagnifyingGlassIcon om uw zoekopdracht te starten.
  3. Uw zoekresultaten worden automatisch bijgewerkt terwijl u tekst intypt.
  4. Tik op een resultaat om naar de betreffende pagina te gaan. Als u door de lijst met zoekresultaten scrollt, wordt de zoekbalk geminimaliseerd.
  5. Tik op het pictogram fx icon cancel download Annuleren om uw tekst te wissen.

Meer info over het verwijderen van uw navigatiegeschiedenis in Firefox voor Android.

Uw bladwijzers doorzoeken

1. Tik op het menupictogram menu-icon-android en selecteer Bladwijzers.
  2. Tik op het zoekpictogram MagnifyingGlassIcon om uw zoekopdracht te starten.
  3. Uw zoekresultaten worden automatisch bijgewerkt terwijl u tekst intypt.
  4. Tik op een resultaat om naar de betreffende pagina te gaan. Als u door de lijst met zoekresultaten scrollt, wordt de zoekbalk geminimaliseerd.
  5. Tik op het pictogram fx icon cancel download Annuleren om uw tekst te wissen.