Uw eigen domein registreren met Firefox Relay Premium

Met Firefox Relay Premium kunt u uw unieke Relay-e-maildomein registreren, zodat u direct aangepaste e-mailmaskers kunt maken zonder telefoon of computer. Dit is vooral handig als u een e-mailadres moet opgeven bij het betalen en u daarvoor uw persoonlijke e-mailadres niet wilt gebruiken. Aangepaste maskers zijn opgebouwd uit drie basiselementen: een gebruikersnaam (zoals winkelen), die het specifieke gebruik voor het masker kan aanduiden; een uniek e-maildomein (zoals voorbeelddomein), dat u met onderstaande stappen kunt instellen; en het domein mozmail.com, dat wordt gedeeld door alle Firefox relay-maskers.

Een Relay-e-maildomein aanmaken

1. Meld u aan bij relay.firefox.com voor toegang tot uw Firefox Relay-dashboard.
    Register Relay email domain 1
  2. Voer in de sectie Stel uw unieke Relay-e-maildomein in de gewenste domeinnaam in en klik op Zoeken.
    Register Relay email domain 2
  3. U ziet een groen vinkje als de domeinnaam beschikbaar is. Plaats een vinkje om uw keuze te bevestigen en klik op Registreren.
    Register Relay email domain 3
  4. Na het registreren van de domeinnaam ziet u een een bevestigingsbericht. Klik op Doorgaan om het proces te voltooien.
    Register Relay email domain 4

Helemaal klaar! Vanaf nu hoeft u alleen maar een gebruikersnaam op te geven die in u opkomt naast uw Relay-e-maildomeinhandler (zoals winkelen@voorbeelddomein.mozmail.com) als u een winkel of een website bezoekt, en deze verschijnt automatisch in uw Relay-dashboard zodra er een e-mailbericht naar is verzonden.

Noot: om geen doorgestuurde e-mailberichten van uw maskers meer te ontvangen in uw echte Postvak IN, schakelt u het masker dat u hebt aangemaakt voor een bepaalde website of transactie uit. Lees Doorsturen van berichten uitschakelen – geen berichten die via uw maskers zijn verzonden meer ontvangen voor info over hoe u een masker uitschakelt.

Bezoek voor meer informatie over Relay-e-maildomeinen Algemene vragen over Relay-e-maildomeinen.