Uw apparaat voor uw authenticatie in twee stappen voor uw Mozilla-account wijzigen

Als u authenticatie in twee stappen op uw Mozilla-account hebt ingesteld en u naar een nieuw apparaat of nieuwe telefoon moet migreren, zijn dit de stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u de toegang tot uw account niet verliest.

Stap een: schakel authenticatie in twee stappen uit

1. Ga naar uw Mozilla-accounintsellingen (u moet zich mogelijk aanmelden).
  2. Voer de authenticatiecode van uw authenticatie-toepassing in.
  3. Klik na aanmelden aan de linkerzijde van de pagina op Beveiliging.
  4. Klik naast Authenticatie in twee stappen op Uitschakelen.
  5. Klik het bevestigingsvenster nogmaals op Uitschakelen.

Stap twee: schakel authenticatie in twee stappen weer in

Als uw nieuwe apparaat klaar voor gebruik is, schakel dan authenticatie in twee stappen in door de instructies in Uw Mozilla-account beveiligen met authenticatie in twee stappen te volgen.

Waarschuwing: bij het inschakelen van authenticatie in twee stappen worden al uw oude herstelcodes ongeldig. Zorg ervoor dat u de nieuwe herstelcodes bewaart voor het geval uw nieuwe apparaat voor authenticatie in twee stappen faalt.