Uw achtergrond wijzigen in Firefox voor Android

U kunt de achtergrond wijzigen om uw startpagina aan te passen in Firefox voor Android.

Noot: sommige achtergronden kunnen slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar zijn. Als uw momenteel gebruikte achtergrond verloopt, kunt u deze blijven gebruiken. Als u overschakelt naar een andere achtergrond, kunt u niet terugschakelen naar een verlopen achtergrond.

Uw achtergrond wijzigen vanuit het menu

U kunt alle beschikbare achtergronden bekijken vanuit de instellingen Startpagina.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Startpagina aanpassen als u zich op de startpagina bevindt.
    Tik op Instellingen en vervolgens op Startpagina als u zich op een tabblad bevindt.
  3. Tik op Achtergronden.
  4. Tik op de afbeelding die u wilt instellen als de achtergrond van uw startpagina. Er verschijnt tijdelijk onderin het scherm een bevestigingbalk. Tik op de knop WEERGEVEN om vanuit de balk terug te keren naar uw startpagina.