Een updatekanaal voor Firefox kiezen

Er worden momenteel twee wegen voor Firefox-updates aangeboden: de ‘rapid release’ en ‘Extended Support Release’ (ESR).

• Rapid release: ontvangt om de vier weken grote updates, en binnen die vier weken zo nodig kleine updates, zoals oplossingen voor crashes en beveiligingsproblemen.
  • Extended Support Release (ESR): ontvangt gemiddeld om de 42 weken grote updates, en zo nodig kleine updates, zoals oplossingen voor crashes en beveiligingsproblemen en beleidsupdates, maar ten minste om de vier weken.

Naast verschillende updatecycli heeft de ESR momenteel toegang tot aanvullende beleidsregels die niet beschikbaar zijn in de rapid release.

• Wijzigen van zoekmachines

We onderzoeken de mogelijkheid om deze beleidsregels beschikbaar te maken als u met een Active Directory-server bent verbonden.

Het gebruik van de rapid release wordt aanbevolen, maar we begrijpen dat er redenen zijn om de ESR te gebruiken, met name rond het testen van interne toepassingen en beleidsondersteuning.