Twitter werkt niet in Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er was een bekend tijdelijk probleem in Firefox dat ervoor zorgde dat in oudere versies van Firefox bij het laden van Twitter een lege of een foutpagina wordt getoond. Dit probleem is opgelost in versie 81.0.2.

Aanbevolen actie

Werk bij naar 81.0.2 of hoger om dit probleem op te lossen. Lees Firefox bijwerken naar de meest recente versie voor meer info.

Tijdelijke oplossing

Als u niet naar een nieuwere versie kunt bijwerken, probeer dan de volgende tijdelijke oplossing:

1. Typ about:serviceworkers in de adresbalk.
    serviceworkers
  2. Zoek in de lijst naar Twitter en klik op de bijbehorende knop Registratie opheffen.
  3. Twitter zou bij het volgende bezoek moeten laden.