Thimble – Accountgegevens beheren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Thimble is een online codebewerkingsprogramma voor studenten en onderwijzers. Het privacybeleid vindt u hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Accountgegevens

• Gebruikersnaam (als u uw project publiceert, wordt deze openbaar)
  • E-mailadres
  • Hash van uw wachtwoord (“Hashing” betekent dat we uw wachtwoord kunnen “matchen” als u het ingeeft om u bij uw account aan te melden, maar we kunnen uw wachtwoord niet zien of lezen.)

Inhoud

Projecten en bestanden die verbonden zijn aan uw account. Dit omvat werk-in-uitvoering en gepubliceerde projecten. Thimble-projecten kunnen worden verwijderd door op de knop “Verwijderen” naast elk project in uw projectenlijst op https://thimble.mozilla.org/projects/ te klikken. De publicatie van Thimble-projecten die zijn gepubliceerd kan ongedaan worden gemaakt door het project te openen, op “Publiceren” te klikken en vervolgens op “Gepubliceerde versie verwijderen” te klikken.

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

Deze zijn eenvoudig te benaderen door u bij uw account aan te melden.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

1. Werk uw wachtwoorden bij op https://id.webmaker.org/.
  2. Kies ‘Uw wachtwoord vergeten?’

Neem om uw e-mailadres bij te werken contact op met thimble@mozillafoundation.org.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

Neem om uw account (inclusief bijbehorende inhoud) te verwijderen contact op met thimble@mozillafoundation.org. Hierdoor worden al uw projecten, bestanden, gepubliceerde projecten, wachtwoord en e-mailadres verbonden aan uw account verwijderd. Het kan tot een week duren om uw accountgegevens te verwijderen. We sturen u een e-mailbericht om te bevestigen dat uw account is verwijderd. Uw projecten worden gedurende acht (8) weken nadat uw account is verwijderd onderhouden en daarna verwijderd.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

We bewaren deze zo lang uw account open is, tenzij u ervoor kiest deze te verwijderen.