Template:primarypassword

Firefox Firefox Aangemaakt: 08/06/2020
In de Engelstalige versie vervangt Primary Password de term Master Password. Firefox verwijdert terminologie uit de browser waarvan is vastgesteld dat deze mogelijk kwetsend of exclusief is. Meer info over waarom we dit in een aantal talen wijzigen.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info