Template:fenixnewstandard

Firefox for Android Firefox for Android Aangemaakt: 01/19/2021

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor Android.

Met deze uitgave ontvangt u de nieuwste oplossingen voor een stabielere en veiligere surfervaring.

Bedankt voor uw steun aan Firefox/Mozilla en onze missie voor privacy, veiligheid en inclusiviteit op het internet.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info