Template:fenixetp

Firefox for Android Firefox for Android Laatst bijgewerkt: 05/27/2020

Verbeterde bescherming tegen volgen staat standaard aan, maar u kunt het uitschakelen of uw beschermingsniveau aanpassen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik Instellingen.
  3. Tik Verbeterde bescherming tegen volgen.
  4. Tik op de schakelaar om dit in of uit te schakelen.
  5. Als u het inschakelt, kies dan het gewenste beschermingsniveau.
    • Standaard: beschermt u tegen sociale-mediatrackers, cross-site-trackers en cryptominers.
    • Streng: Blokkeert volginhoud (video’s, advertenties en andere inhoud die volgcode bevat) naast de trackers die in de standaardinstelling worden geblokkeerd. De instelling Streng kan de functionaliteit van sommige websites blokkeren.
    • Aangepast: Blokkeert volginhoud (video’s, advertenties en andere inhoud volgcode bevat), maar u kunt kiezen welke trackers en scripts u wilt blokkeren (cookies, volginhoud, cryptominers en fingerprinters)