Template:alreadylockwise

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Lockwise is al ingebouwd in Firefox 70+, ter vervanging van de Wachtwoordbeheerder. Klik op de Firefox Accounts-avatar in de werkbalk, en selecteer dan Aanmeldingen en wachtwoorden. Zie ook Zien welke versie van Firefox u gebruikt.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info