De startpagina van Thunderbird uitschakelen of wijzigen

Telkens wanneer u Thunderbird start, wordt uw E-mail-startpagina in het berichtgedeelte geladen. U kunt deze startpagina naar elke gewenste webpagina wijzigen, of op een lege pagina instellen.

tb60-startpage

De startpagina wijzigen

1. Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Instellingen.Klik op de menuknop Fx89menuButton en kies Instellingen.
  2. Selecteer de sectie Algemeen aan de linkerzijde.
  3. Voer in het veld Locatie het adres van uw gewenste startpagina in.

TB102-settings-general-thunderbird-start-page

Een lege pagina instellen

1. Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Instellingen.Klik op de menuknop Fx89menuButton en kies Instellingen.
  2. Selecteer de sectie Algemeen aan de linkerzijde.
  3. Haal het vinkje bij Wanneer Thunderbird start, de startpagina in het berichtgedeelte tonen weg.

De standaard startpagina terugzetten

De standaard startpagina verwelkomt u bij Thunderbird, biedt informatie over Thunderbird, en biedt koppelingen voor hoe u kunt meewerken, waar u kunt doneren, en waar u hulp kunt verkrijgen.

1. Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Instellingen.Klik op de menuknop Fx89menuButton en kies Instellingen.
  2. Selecteer de sectie Algemeen aan de linkerzijde.
  3. Zorg ervoor dat Wanneer Thunderbird start, de startpagina in het berichtgedeelte tonen is aangevinkt.
  4. Klik op de knop Standaardinstelling herstellen.

Wanneer gewenst naar de startpagina gaan

Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet., open het menu Ga en kies E-mail-startpagina.Kies E-mail-startpagina vanuit het menu Ga.