Sociale functies aan de zijbalk van Firefox toevoegen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De hieronder beschreven sociale functies zullen worden beëindigd in Firefox-versie 57.

Mis nooit meer een update! Blijf op de hoogte van de nieuwste verhalen en updates door sociale functies van diverse websites rechtstreeks in de zijbalk van Firefox toe te voegen.

Sociale functies aan Firefox toevoegen

U kunt inhoud van een aantal websites rechtstreeks in uw zijbalk toevoegen:

Sommige van deze services kunnen alleen in de VS beschikbaar zijn, tenzij anders vermeld.
  1. Bezoek een van deze pagina’s.
  2. Klik op de knop Nu activeren op de pagina. Er verschijnt een bevestigingsbericht.
  3. Klik op Services inschakelen in de melding.
Fx55ActivateGmailServices
Noot: sommige services zullen u vragen om u aan te melden om hun feed goed te laten werken.

Sociale functies uit- en inschakelen

1. Voeg de zijbalkknop toe aan uw werkbalk of menu als u dat nog niet hebt gedaan.
  2. Klik op de zijbalkknop om een lijst van services te zien.
  3. Klik op de service die u wilt weergeven.
  4. Om een service uit te schakelen, klikt u op de zijbalkknop en daarna op de actieve service om deze uit te vinken.

Wisselen tussen feeds

U kunt meerdere feeds activeren en hiertussen wisselen.

1. Klik op het tandwielpictogram sidebar gear in de rechterbovenhoek van uw zijbalk.
  2. Klik om de website die u wilt laden te selecteren.

Een feed uitschakelen of verwijderen

Wanneer nodig kunt u een service uit Firefox verwijderen.

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Services.
  2. Het paneel Services toont alle sociale netwerken en inhoudsproviders die u hebt geïnstalleerd.
  3. Zoek de website die u wilt verwijderen en klik ernaast op Verwijderen.
Noot: als u een service verwijdert en deze later weer wilt gebruiken, dient u deze opnieuw aan Firefox toe te voegen.

Hebt u problemen? Dit zijn een aantal zaken die u kunt proberen

Als u een melding in de zijbalk ziet over het niet kunnen verbinden van Firefox met een service, klik dan op de knop Opnieuw proberen. Als dat niet werkt, dient u wellicht even te wachten voordat deze weer beschikbaar is.

Tip: u kunt een service ook proberen te verwijderen en weer toe te voegen.