Een snelkoppeling naar een website aan uw startscherm toevoegen in iOS

Door snelkoppelingen naar websites toe te voegen aan het startscherm van uw apparaat krijgt u snelle toegang tot uw favoriete websites. In dit artikel leiden we u door de stappen om een snelkoppeling naar een website aan uw startscherm toe te voegen met Firefox voor iOS.

1. Start Firefox op uw iOS-apparaat.
  2. Bezoek de website waarvoor u een snelkoppeling wilt maken.
  3. Als de website is geladen, zoek dan in de adresbalk naar het pictogram Delen.
  4. in het menu Delen ziet u diverse opties om de website te delen en op te slaan. Tik op Voeg aan startscherm toe.
    iOS_AddShorcut
  5. Er verschijnt een dialoogvenster, waarin de titel van de website en een gesuggereerde naam voor de snelkoppeling worden getoond. U kunt in dit paneel de naam van de snelkoppeling wijzigen.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Voeg toe.

De snelkoppeling verschijnt nu in uw startscherm.