Een snelkoppeling naar Pocket toevoegen aan uw Windows-bureaublad

Pocket toevoegen een het Windows 10-startmenu

Als u Microsoft Edge gebruikt, kunt u Pocket toevoegen aan uw Windows 10-startmenu voor eenvoudige toegang. U doet dit zo:

1. Bezoek Pocket voor het Web in Microsoft Edge.
  2. Klik op de ●●● in uw werkbalk.
  3. Selecteer Vastmaken aan startmenu.

Als u uw Startmenu opent, vindt u een Pocket-tegel die u kunt verplaatsen naar de locatie van uw voorkeur.

Pocket toevoegen aan de Windows-taakbalk

In Internet Explorer kunt u Pocket eenvoudig toevoegen aan uw Windows-taakbalk. U doet dit zo:

1. Bezoek Pocket voor het Web in Internet Explorer.
  2. Klik op de knop Instellingen in uw werkbalk.
  3. Selecteer Website aan apps toevoegen

U zult een Pocket-knop zien in uw Windows-taakbalk onderin uw scherm.

Offline toegang in Windows

Externe apps

De Latermark-app is externe desktoptoepassing waarmee gebruikers offline toegang kunnen krijgen tot Pocket.