Opslaan naar Pocket in iOS

Pocket Pocket Last updated: 8 maanden, 3 weken ago 90% of users voted this helpful

Inhoud opslaan naar Pocket vanuit uw webbrowser

Volg deze stappen om een artikel naar Pocket op te slaan vanuit uw browser:

1. Open het artikel dat u wilt opslaan.
  2. Klik op de deelknop.
  3. Selecteer Pocket in de lijst met apps. De koppeling is nu naar uw account opgeslagen.
Tip: u kunt Pocket naar de bovenkant van uw lijst met Acties verplaatsen om het makkelijker te vinden te maken. Tik gewoon op Acties bewerken onderaan het deelmenu en tik vervolgens op de groene knop + naast Opslaan naar Pocket.
Save to iOS

Uw opgeslagen artikelen benaderen

Open voor toegang tot uw opgeslagen artikelen in Pocket eenvoudigweg de app en tik op de optie Opgeslagen in de navigatiebalk onderaan het scherm.

Pocket iOS 4