De Save to Pocket-extensie gebruiken in Brave, Opera en Vivaldi

De Save to Pocket-extensie installeren

De Save to Pocket-extensie voor Google Chrome kan worden geïnstalleerd in Chromium-gebaseerde webbrowsers als Brave, Opera en Vivaldi. Volg de onderstaande stappen voor info over hoe u Save to Pocket in deze webbrowsers kunt installeren en gebruiken.

Installatieproces

Volg deze stappen om Save to Pocket te installeren:

1. Open de Save to Pocket-webpagina in de Chrome Web Store. Brave, Opera en Vivaldi kunnen Chrome-browserextensies gebruiken.
  2. Klik op de blauwe knop Aan Brave/Opera/Vivaldi toevoegen om het installatieproces te starten.
  3. Er verschijnt een notificatie waarin toestemmingen worden getoond. Klik op Extensie toevoegen om de installatie te voltooien.

De Save to Pocket-extensieknop toevoegen aan uw werkbalk

Als Save to Pocket niet automatisch aan uw werkbalk is toegevoegd, kunt u de knop handmatig inschakelen. Volg deze stappen:

1. Klik in de werkbalk rechts van de adresbalk op het extensiespictogram.
  2. Zoek naar ‘Save to Pocket’ en klik op het vastzetpictogram om het aan uw werkbalk toe te voegen.

Opslaan naar Pocket

U kunt op verschillende manieren naar Pocket opslaan in uw browser:

• Op de Pocket-knop klikken in uw werkbalk.
  • Op uw rechtermuisknop klikken en Opslaan naar Pocket selecteren in het contextmenu.
  • Een sneltoets gebruiken.

Als u een pagina bekijkt die u naar Pocket wilt opslaan, klik dan simpelweg op de Pocket-werkbalkknop. Hieronder vindt u voorbeelden van hoe de Pocket-knop eruit ziet in elke browser:

Save to pocket button in Brave

Save to Pocket in Brave

Save to Pocket button in Opera

Save to Pocket in Opera

Save to Pocket button in Vivaldi

Save to Pocket in Vivaldi

U kunt ook sneltoetsen gebruiken. Bezoek het menu Opties om een aangepaste sneltoets aan te maken. Na opslaan ziet u een notificatie dat de pagina is opgeslagen, en hiervandaan kunt u Labels toevoegen, Opslaan ongedaan maken, uw Lijst bekijken en de instellingen van de extensie openen.

Ten slotte kunt u een koppeling die u op een webpagina ziet opslaan zonder deze eerst te openen. Klik om dit te doen met uw rechtermuisknop op de koppeling en selecteer Opslaan naar Pocket.

Save to Pocket button in context menu

Na opslaan kunt u diverse acties uitvoeren op het item dat u net hebt opgeslagen:

Labels toevoegen

Typ om labels toe te voegen labelnamen in het tekstveld en druk op Enter. Uw label wordt automatisch opgeslagen. U kunt ook blijven typen om meer labels toe te voegen. Druk opnieuw op Enter om het pop-upvenster te sluiten.

Als u een abonnement hebt op Pocket Premium, ziet u een lijst met gesuggereerde labels als u ze aan een opgeslagen item toevoegt. Deze labels worden automatisch gesuggereerd op basis van labels die u hebt toegevoegd aan uw account. Save to Pocket Page Saved confirmation

Uw ervaring aanpassen

U kunt de Pocket voor Chrome-extensie aanpassen aan uw wensen, waaronder het aanpassen van de sneltoets. Volg deze stappen om dit te doen:

• Klik met uw rechtermuisknop op het Pocket-pictogram en selecteer Opties.
  • Wijs na opslaan de menuknop (•••) aan en klik op Instellingen.
  • Open uw lijst met extensies, zoek de Save to Pocket-extensie en klik op de koppeling Opties.

Om uw sneltoets in te stellen of te wijzigen:

1. Klik met uw rechtermuisknop op de Pocket-werkbalkknop en selecteer Opties.
  2. Klik op Een nieuwe sneltoets opnemen. Er wordt een nieuw tabblad geopend met een lijst met beschikbare sneltoetsen.
  3. Zoek Save to Pocket en maak uw sneltoets aan in het bijbehorende tekstveld.

Save to Pocket extension options menu

De Save to Pocket-extensie verwijderen

Volg deze stappen om Save to Pocket te de-installeren:

1. Open Save to Pocket in uw extensiesmenu en klik op Verwijderen.
    • U kunt ook de Chrome Web Store-vermelding bezoeken en op Verwijderen uit Brave/Opera/Vivaldi klikken.