De Save to Pocket-extensie gebruiken in Microsoft Edge

De Pocket-extensie voor Microsoft Edge installeren

• Installeren – klik hier om Save to Pocket voor Edge te installeren
  • Inschakelen – open de Edge-browser. U ziet een bericht in de rechterbovenhoek dat meldt dat u een nieuwe extensie hebt. Klik op de knop Inschakelen.
  • Aan de werkbalk toevoegen – open het menu ●●●. Klik vervolgens met uw rechtermuisknop op Save to Pocket en daarna op de knop Naast adresbalk tonen.

De Pocket-extensie gebruiken in Microsoft Edge

Save to Pocket extension for Edge

Als u een pagina bekijkt die u wilt opslaan naar Pocket, klik dan gewoon op de Pocket-werkbalkknop om deze naar uw lijst op te slaan. U ziet vervolgens een bericht dat de pagina is opgeslagen. U kunt ook koppelingen die u op een webpagina ziet opslaan zonder deze eerst te openen. Klik gewoon met uw rechtermuisknop op een koppeling en selecteer in het contextmenu Opslaan naar Pocket.

Tip: als u graag sneltoetsen gebruikt, kunt u Control + Shift + S drukken om de pagina naar Pocket op te slaan.

Meer acties

Labels toevoegen

Typ om labels toe te voegen labelnamen in het tekstveld en druk op Enter. Uw label wordt automatisch opgeslagen. U kunt ook blijven typen om aanvullende labels toe te voegen.

Opslaan en archiveren

Naast het opslaan van nieuwe pagina’s kan Pocket ook worden gebruikt om zaken te volgen die u al hebt gelezen en waarnaar u later mogelijk wilt verwijzen. U kunt de pagina die u hebt gelezen rechtstreeks vanuit de Microsoft Edge-extensie archiveren door het menu ●●● aan te wijzen en vervolgens op Pagina archiveren te klikken.

Opslaan ongedaan maken

Als u per ongeluk een pagina hebt opgeslagen, kunt u dit ongedaan maken. Wijs met uw muis het menu ●●● aan en klik eenvoudigweg op Pagina verwijderen.

Uw lijst bekijken

U kunt rechtstreeks naar uw Lijst gaan door met uw muis het menu ●●● menu aan te wijzen en te klikken op Pocket openen.

Extensie-instellingen openen

Bezoek de instellingen van de Microsoft Edge-extensie van Pocket voor een keus aan opties, waaronder de mogelijkheid om uw sneltoets te bewerken. Wijs met uw muis het menu ●●● aan en klik daarna op Instellingen om deze pagina te openen.

Veelgestelde vragen

Om welke toestemmingen vraagt de Save to Pocket-extensie voor Microsoft Edge en waarom?

Als u de Save to Pocket-extensie installeert, ziet u een bericht waarin u wordt gevraagd toestemming voor een aantal zaken te geven. Hieronder leest u een korte uitleg waarom deze nodig zijn:

• Al uw gegevens op de websites die u bezoekt lezen en wijzigen – om pagina’s op te slaan, moet Pocket het geopende tabblad benaderen, zodat het de URL van de pagina die u wilt opslaan kan ophalen als de knop wordt aangeklikt. We benaderen niets uit uw navigatiegeschiedenis en slaan het niet op of verzenden het, naast de URL van de momenteel geopende pagina nadat u op de Pocket-knop klikt.

We vragen ook om deze toestemming om te reageren op sneltoetsen en de notificatie Pagina opgeslagen! te tonen over de webpagina. Pocket blijft inactief terwijl u surft, en vraagt alleen de URL van de huidige pagina op als het wordt aangeklikt. Hierna wordt Pocket weer inactief. U kunt uw extensiespagina in Edge bezoeken om de instellingen van Save to Pocket te bekijken en deze toestemming te beperken tot specifieke websites of alleen websites die u aanklikt om naar Pocket op te slaan.

• Notificaties tonen – door deze toestemming kan Pocket notificaties tonen.

Pocket hecht waarde aan uw privacy. Voor meer informatie over hoe Pocket uw privacy respecteert, klik hier om ons privacybeleid te lezen.