Relay-telefoonmaskering – FAQ

Moet ik een app installeren om ⁨Relay-telefoonmaskering te gebruiken?

Nee, Relay-telefoonmaskering werkt met de standaardapps voor sms en oproepen van uw apparaat.

Hoeveel telefoonmaskers ontvang ik?

Momenteel ontvangt u slechts één telefoonmasker. Als u uw telefoonmasker hebt gekozen, kunt u het later niet meer wijzigen.

Hoe bewaar ik de ⁨Relay⁩-contactkaart?

Als u upgradet naar Relay-telefoonmaskering, sturen we u per sms een contactkaart met het nummer waarvan u doorgestuurde sms’jes ontvangt, vergelijkbaar met een contactkaart met het telefoonnummer van personen die u bellen. Op de meeste apparaten kunt u die contactkaart selecteren en opslaan als elk ander contact op uw telefoon.

Wat is sms doorsturen?

Wanneer er een sms naar uw telefoonmasker wordt gestuurd, wordt dit doorgestuurd naar uw echte telefoonnummer.

Wat zijn sms-antwoorden/-conversaties?

Als u een doorgestuurd bericht vanaf uw Relay-nummer beantwoordt, stuurt Relay uw antwoord naar het laatste nummer dat u een sms heeft gestuurd.

Welke soorten sms’jes worden doorgestuurd?

Alleen sms-tekstberichten kunnen worden doorgestuurd. Mms-berichten met foto’s, video’s, enz. worden niet doorgestuurd.

Wat is oproep doorsturen?

Als uw Relay-nummer een oproep ontvangt, wordt dit doorgeleid naar uw echte telefoonnummer.

Kan ik oproepen doen vanaf mijn Relay-nummer?

Nee. Net als e-mailmaskers beschermt Relay-telefoonmaskering uw echte telefoonnummer alleen bij het beantwoorden van berichten of het aannemen van een telefoongesprek.

Bevat een Firefox Relay Premium-abonnement telefoonmaskering, of is dit een aparte service?

Relay-telefoonmaskering is een aparte premium-service en is niet direct opgenomen in een abonnement voor Relay-e-mailmaskering.

Kan ik mijn echte telefoonnummer wijzigen nadat ik het heb geregistreerd?

u kunt uw echte telefoonnummer niet zelf wijzigen nadat u het hebt geregistreerd. Neem contact op met het ondersteuningsteam voor hulp.

Moet ik mijn Relay-telefoonnummer toevoegen aan mijn contacten?

In het welkomstbericht dat u per sms ontvangt is een contactkaart opgenomen met uw Relay-telefoonnummer. U kunt deze kaart voor uw gemak importeren naar uw contactentoepassing en om door Relay doorgestuurde sms-berichten te helpen identificeren.

Het importeren van contacten kan verschillend zijn, afhankelijk van uw mobiele apparaat en contactentoepassing; echter, het aantikken van de contactkaart in de bijlage van het welkomstbericht zou het proces moeten starten. Lees de handleiding van uw apparaat voor meer informatie over het importeren van contacten.