Bladwijzers bekijken op uw startpagina

Firefox for Android Firefox for Android Laatst bijgewerkt: 1 week, 4 dagen ago

Uw gepersonaliseerde Firefox-startpagina in Android maakt het voor u eenvoudig om verder te gaan waar u gebleven was na uw laatste browsersessie. U kunt uw bladwijzers en recente zoekopdrachten benaderen op uw startpagina.

Onlangs opgeslagen bladwijzers bekijken

Om uw onlangs opgeslagen bladwijzers te bekijken:

1. Scroll naar de sectie Recente bladwijzers voor uw meest recente bladwijzers.
  2. Tik op Alles tonen in de sectie Recente bladwijzers om alle bladwijzers te bekijken en te beheren.

Onlangs opgeslagen bladwijzers bekijken

Om uw bladwijzers te bekijken:

1. Scroll naar de sectie Bladwijzers om uw meest recente bladwijzers te bekijken, de meest recente staan links.
  2. Tik op Alles tonen in de sectie Bladwijzers om alle bladwijzers te beheren en te bekijken.
    Fenix home screen bookmarks