Recente bladwijzers en zoekopdrachten bekijken in uw Firefox voor Android

Uw gepersonaliseerde Firefox-startpagina in Android maakt het voor u eenvoudig om verder te gaan waar u gebleven was na uw laatste browsersessie. U kunt uw onlangs opgeslagen bladwijzers en recente zoekopdrachten benaderen op uw startpagina.

Onlangs opgeslagen bladwijzers bekijken

Om uw onlangs opgeslagen bladwijzers te bekijken:

1. Scroll naar de sectie Recente bladwijzers voor uw meest recente bladwijzers.
  2. Tik op Alles tonen in de sectie Recente bladwijzers om alle bladwijzers te bekijken en te beheren.

Recente zoekopdrachten bekijken

Om uw recente zoekopdrachten te bekijken:

1. Scroll naar de sectie Recente zoekopdrachten voor uw meest recente zoekopdrachten.
  2. Tik op Alles tonen in de sectie Recente zoekopdrachten om alles te bekijken.
  3. Tik op een zoektermveld om de websites die u eerder vanuit het zoekveld hebt benaderd te bekijken.
  4. Tik op het pictogram Verwijderen Screenshots cancel icon fx55 om een website uit de recente zoekopdracht te verwijderen.
  5. Tik op het pictogram Verwijderen Copnfig Editor Trash Icon om het recente zoektermveld te verwijderen.