Ik heb problemen met registreren voor Pocket. Kunnen jullie helpen?

Pocket Pocket Laatst bijgewerkt: 10/05/2023

Het spijt ons dat u problemen hebt met het registreren voor Pocket! Hier vindt u enkele oplossingen voor veel voorkomende problemen die het aanmaken van een nieuwe Pocket-account kunnen verhinderen.

E-mailadres al in gebruik

Als u een bericht ziet dat het e-mailadres dat u hebt ingegeven al is geregistreerd, hebt u mogelijk al een Pocket-account. Klik hier om aan te melden bij Pocket.

Als u problemen hebt met aanmelden, klik dan hier voor mogelijke oplossingen.

Controleer uw verbinding

Als u een bericht ziet over een mislukte verbinding, controleer dan of uw apparaat of computer verbonden is met het internet. Een internetverbinding is vereist om een account aan te maken.

Voer een geldig e-mailadres in

Als u een bericht ziet dat uw e-mailadres ongeldig is, voer het dan opnieuw in om ervoor te zorgen dat het correct en volledig is.