Privénavigatie in Firefox voor iOS

Firefox for iOS Firefox for iOS Laatst bijgewerkt: 06/20/2024 60% gebruikers vonden dit behulpzaam

Met privénavigatie in Firefox kunt u op uw iPhone of iPad op het web surfen zonder uw geschiedenis te bewaren. Open zo veel privétabbladen als u wilt, en schakel eenvoudig tussen privénavigatie en normale navigatie.

Over Privénavigatie

Privénavigatie bewaart geen geschiedenis, cookies, wachtwoorden, websitevoorkeuren of tijdelijke internetbestanden. Bladwijzers die u in Privénavigatie hebt aangemaakt blijven wel bewaard.

Privénavigatie maakt u niet anoniem op het internet. Uw internetprovider en de websites die u bezoekt zouden u nog steeds kunnen volgen.

Wisselen tussen Privé- en reguliere navigatie

Om naar Privénavigatie te wisselen:

• Tik op het tabbladpictogram aan de onderkant van het scherm.

new tab ios 10
  • Tik midden bovenin het scherm op de masker-knop.
    Private Browsing Firefox iOS39

Tik eenvoudigweg nogmaals op de zwarte maskerknop midden bovenin het scherm om terug te keren naar reguliere navigatie.

Gebruik ik de Privénavigatiemodus?

Om te weten te komen of u de privénavigatiemodus gebruikt kunt u de volgende indicatoren gebruiken:

• Als u Privénavigatie gebruikt, wordt het tabbladenpictogram voorzien van een paars masker.
    Private Browsing Tabs Firefox iOS39
  • Hiernaast wordt de zoekbalk paars gekleurd.
    Private Search Bar Firefox iOS39

Privénavigatie gebruiken

Na wisselen naar Privénavigatie ziet u een lijst met openstaande privétabbladen.

• Tik op een tabblad om de pagina te bekijken.
  • Tik op het plusteken onderaan het scherm om een nieuw privétabblad te openen.
    Add Tab Firefox iOS39
Tip: druk, om een koppeling in een privétabblad te openen, op de koppeling totdat het menu wordt geopend en kies vervolgens Openen in een privétabblad.
  • Tik op de x om het tabblad te sluiten.