Privacy-instellingen in Firefox voor Ondernemingen

Dit artikel is bedoeld voor IT-beheerders die Firefox op de computers in hun organisatie willen instellen.

Uw privacy is belangrijk voor ons bij Mozilla. U kunt ons nieuwste privacybeleid lezen voor info over hoe Mozilla omgaat met uw privégegevens.

De volgende functies kunnen via de Beleidsengine worden uitgeschakeld om de gegevens die naar Mozilla worden gestuurd te minimaliseren:

• DisableAppUpdate (schakelt automatisch bijwerken van Firefox uit)
  • DisableFeedbackCommands (verwijdert opties voor gebruikersfeedback, over zaken als bedrieglijke websites)
  • DisableFirefoxScreenshots
  • DisableFirefoxStudies (schakelt Shield-onderzoeken uit)
  • DisablePocket
  • DisableTelemetry (voorkomt de upload van geanonimiseerde telemetriegegevens)
  • OverrideFirstRunPage (overschrijft de pagina die wordt getoond als Firefox voor het eerst wordt uitgevoerd)
  • OverridePostUpdatePage
  • EnableTrackingProtection (schakelt volgbescherming in om trackers te blokkeren)