Pontoon – Accountgegevens beheren

Pontoon is is de vertaalservice van Mozilla. Het privacybeleid vindt u hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Pontoon vereist dat gebruikers een Mozilla-account hebben om aan te kunnen melden en de service te gebruiken.

De enige informatie die in Pontoon wordt opgeslagen is:

• E-mailadres (ontvangen als u aanmeldt met uw Mozilla-account)
  • Optionele schermnaam

U hebt ook de optie om een avatarafbeelding op te nemen vanaf Gravatar. Deze afbeelding wordt niet in Pontoon bewaard – hij wordt alleen getoond.

Inhoud

Bijdragen aan vertalingen worden publiek verbonden aan uw e-mailadres of schermnaam.

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

Als u informatie wilt over Mozilla-accountgegevens en hoe u deze kunt benaderen, lees dan Mozilla-accounts – Accountgegevens beheren. U kunt uw Pontoon-account benaderen op https://pontoon.mozilla.org/settings/.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw Pontoon-account bijwerken op https://pontoon.mozilla.org/settings/. Hier kunt u uw schermnaam en e-mailadres wijzigen. Merk op dat het wijzigen van uw e-mailadres in Pontoon geen invloed heeft om u aan te melden met uw Mozilla-account. Pontoon bewaart zowel het e-mailadres van uw Mozilla-account als het e-mailadres dat u rechtstreeks in Pontoon bijwerkt en verbindt beide adressen met uw Pontoon-account. Het bijwerken van een e-mailadres in Pontoon werkt dit niet bij in Mozilla-accounts. Als u het e-mailadres dat bij uw Mozilla-account hoort wilt bijwerken, lees dan Het primaire e-mailadres voor Mozilla-accounts wijzigen.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account verwijderen door een bericht te sturen naar pontoon-team@mozilla.com. Hierdoor worden alle verplichte en optionele accountgegevens verwijderd.

Opmerkingen:

• Alle vertaalbijdragen worden behouden, zodat ze voor ondersteuning gebruikt kunnen blijven worden.
  • Uw openbaar getoonde e-mailadres/schermnaam worden gewijzigd in “Imported”.
  • Alle vertaalwerk dat is geassocieerd met uw eerdere account wordt toegeschreven aan “Imported”, inclusief vermelding in de groep Top Contributors.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

Pontoon behoudt voor onbepaalde tijd uw oorspronkelijke schermnaam en gebruikersnaam in de versiegeschiedenis van elk project, omdat het wijzigen van versiebeheergeschiedenis voor ontwikkelingsproblemen kan zorgen.