De Pocket Share-extensie inschakelen in iOS

De Pocket Share-extensie in iOS maakt het eenvoudig om naar Pocket op te slaan vanuit elke app die het ingebouwde deelmenu gebruikt. Als Pocket ingeschakeld is, is opslaan naar Pocket snel en eenvoudig.

Pocket Share Extension 1

De Pocket Share-extensie inschakelen in iOS

De Pocket Share-extensie in iOS is eenvoudig in te schakelen; het is zo gebeurd. U doet dit zo:

1. Open Safari op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op de knop Delen.
  3. Veeg de rij met app-pictogrammen helemaal naar rechts, en tik op Meer.
    Pocket Share Extension 2
  4. Tik op Bewerken.
  5. Zoek Pocket en voeg het toe aan uw favorietenlijst door op de knop + te tikken.
  6. (Optioneel) Houd het Pocket-pictogram ingedrukt om het naar de bovenzijde van de lijst te verplaatsen.
  7. Tik op Gereed.

Dat is alles! Als u nu een koppeling naar Pocket vanuit de meeste apps wilt delen, tik dan gewoon op de deelknop en selecteer Pocket.

De Pocket Share-extensie inschakelen in oudere iOS-versies

De Pocket Share-extensie is eenvoudig in te schakelen op apparaten met oudere iOS-versies; het is zo gebeurd. U doet dit zo:

1. Open Safari op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op de knop Delen.
  3. Veeg de bovenste rij (met de gekleurde pictogrammen) naar rechts en tik op Meer.
  4. Schakel Pocket in.
  5. (Optioneel) Verplaats Pocket naar de bovenaan de lijst.
  6. Tik op Gereed.
    Pocket Share Extension 3

Inhoud opslaan met het Pocket Share-pictogram

Na inschakelen verschijnt Pocket in het deelmenu van vele apps. U kunt het op deze manier gebruiken om een pagina op te slaan naar Pocket als u er een tegenkomt die u wilt bewaren:

1. Tik op de deelknop in de gebruikte app.
  2. Tik op het Pocket-pictogram in de beschikbare opties.
    Pocket Share Extension 4

Klik hier voor meer info over opslaan naar Pocket op iPhone.

Veelgestelde vragen

Ik heb bijgewerkt naar iOS 16 en kan Pocket niet in het deelmenu vinden. Hoe kan ik de Pocket-knop terughalen?

Dit is een iOS-probleem dat ervoor kan zorgen dat sommige apps niet in het deelmenu worden getoond. Om dit op te lossen, kunt u uw telefoon of tablet uit- en weer inschakelen om de Pocket-knop (samen met eventuele andere ontbrekende apps) weer terug te halen naar het deelmenu.

Ik zie een bericht ‘Aanmelden bij Pocket’ als ik probeer op te slaan. Wat moet ik doen?

Als u dit bericht ziet als u het Pocket Share-pictogram gebruikt, start dan de Pocket-app op uw apparaat en probeer opnieuw op te slaan. Als u dit bericht ‘Aanmelden bij Pocket’ blijft zien, dan raden we u aan af te melden bij uw Pocket-app en opnieuw aan te melden. Dit zorgt ervoor dat de app en extensie correct communiceren.

Ik zie Pocket niet als ik op de knop Meer tik. Wat doe ik fout?

Zorg ervoor dat u op Meer tikt in de bovenste rij, met de gekleurde pictogrammen. De onderste rij met de monochrome pictogrammen zijn voor andersoortige extensies.

Waarom zie ik een bericht ‘Geen URL gevonden’?

Als u opslaat naar Pocket met het deelpictogram, zorg er dan voor dat u een webpagina of artikel probeert op te slaan. Als u een lees- of nieuwsapp gebruikt en dit bericht blijft zien, suggereert dit dat de app niet de juiste informatie aan Pocket doorgeeft. Neem contact op met Pocket Ondersteuning en laat ons weten met welke app u problemen ondervindt, en we nemen graag contact op met de ontwikkelaar van de app om te helpen dit op te lossen.