De Pocket Must Reads-extensie gebruiken in Google Chrome

Stopzetten van de Pocket Must Reads-Chrome-extensie

De Pocket Must Reads-Chrome-extensie wordt vanaf 2022 niet meer ondersteund. Als deze extensie wordt verwijderd uit Chrome, is het niet mogelijk hem opnieuw te installeren. De extensiefuncties werken mogelijk niet zoals verwacht. U kunt nog steeds aanbevelingen van Pocket ontvangen in de Pocket Hits-emailnieuwsbrieven en op de Pocket-website.

Belangrijke informatie met betrekking tot Pocket Must Reads

Vanwege de huidige status van de Pocket Must Reads-extensie, kunt u het volgende bericht zien in uw extensie-instellingen:

Pocket Must Reads - Unsupported Message

Het beleid waarnaar dit bericht verwijst is gerelateerd aan Chrome-extensietoestemmingen. Chrome heeft onlangs dit beleid bijgewerkt, en aangezien Pocket Must Reads niet meer wordt ondersteund, kan het niet worden bijgewerkt om te voldoen aan het herziene beleid. Lees hieronder een uitleg over welke toestemmingen deze extensie nodig heeft en waarom.

Introductie

Pocket Must Reads (voorheen Pocket New Tab genaamd) is een geweldige manier om bij te blijven bij Trending verhalen van Pocket als u een nieuw tabbald opent in Chrome. Deze verhalen worden gedurende de dag bijgewerkt, dus er is nu altijd iets interessant te lezen, of naar Pocket op te slaan voor later.

Net als bij de standaard nieuw-tabbladervaring in Chrome, kunt u op het web zoeken, snel naar uw bladwijzerbalk gaan en een lijst met uw meestbezochte websites bekijken, zodat u er altijd naar terug kunt gaan zonder veel inspanning.

U bent wellicht al bekend met Trending verhalen op uw standaard Nieuw-tabbladpagina in Chrome. We hebben ze naar deze nieuwe extensie verplaatst, om ervoor te zorgen dat u ervan kunt blijven genieten na wat toekomstige wijzigingen in Chrome.

Uw nieuwe tabblad aanpassen

Pocket Must Reads is aanpasbaar aan uw wensen als u een nieuw tabblad opent. Met uitzondering van Trending verhalen (die altijd worden getoond) zijn er enkele andere elementen die in- of uitgeschakeld kunnen worden.

• Donker thema: keer de kleuren van uw nieuwe tabblad om met lichte tekst tegen een donkere achtergrond.
  • Bladwijzerbalk: bekijk uw Bladwijzerbalk bovenaan elk nieuw tabblad voor snelle toegang.
  • Zoekbalk: voer een Google-zoekopdracht uit of navigeer rechtstreeks naar een URL.
  • Meestbezochte websites: snelle koppelingen naar uw vaakst bezochte websites in Chrome.
  • Trending verhalen van Pocket: Trending verhalen worden samengesteld door meer dan 25 miljoen mensen Pocket gebruiken om verhalen op te slaan en te ontdekken die betekenisvol en hun tijd waard zijn.

Wijs om uw Nieuw-tabbadpagina aan te passen simpelweg de tandwielknop in de rechterbovenhoek aan en kies wat u wilt aanpassen.

Een opmerking over privacy met de Bladwijzerbalk, Meestbezochte websites en Zoeken

We begrijpen dat het toestaan van Pocket Must Reads om uw browsergegevens te benaderen zorgwekkend kan klinken. Daarom willen we graag even uitleggen hoe we deze gegevens gebruiken en niet gebruiken.

• Als u de Bladwijzerbalk inschakelt, vraagt Pocket Must Reads toestemming voor ‘Lezen en wijzigen van uw bladwijzers’. We gebruiken deze toestemming om uw Bladwijzerbalk te tonen over de bovenzijde van uw nieuwe tabblad.
  • Als u Meestbezochte websites inschakelt, vraagt Pocket Must Reads toestemming voor toegang tot uw veelbezochte websites in uw browser. Het doet dit om de sectie Meestbezochte websites in uw nieuwe tabblad te tonen.
  • Uitvoeren van Zoekopdrachten in Pocket Must Reads voert een Google-zoekopdracht uit of brengt u rechtstreeks naar een website als u een URL invoert.
  • Informatie over uw bladwijzers, veelbezochte websites of uitgevoerde zoekopdrachten wordt niet door deze extensie gevolgd en niet naar Pocket verzonden of met iemand gedeeld.

Veelgestelde vragen

Ik heb Pocket Must Reads geïnstalleerd, maar het verschijnt niet als ik een nieuw browsertabblad open. Wat is er mis?

Als u iets anders ziet als u een nieuw tabblad opent, is het mogelijk dat u meerdere ‘nieuw tabblad overschrijven’-extensies hebt. U kunt maar één actieve overschrijfextensie hebben, dus als u er meerdere hebt, schakel de overige dan uit door ze uit te vinken in uw Chrome-pagina Extensies (Venster > Extensies).

Waarom zie ik twee Pocket-knoppen in mijn Chrome-werkbalk?

Elke Chrome-extensie krijgt een eigen werkbalkknop, zelfs als deze niet wordt gebruikt. Als u uw Chrome-werkbalk opgeruimd wilt houden en deze knop van Pocket Must Reads niet wilt gebruiken, klik er dan op en selecteer ‘Verbergen in Chrome-menu’. Zorg er bij het beheren van uw Chrome-werkbalkknoppen voor dat u de Save to Pocket-extensie geïnstalleerd houdt, zodat u pagina’s naar Pocket kunt blijven opslaan in één klik!