De Pocket-extensie installeren in uw browser

De Pocket-extensie installeren

Als u de Pocket-extensie in uw browser installeert, kunt u eenvoudig elke pagina of koppeling opslaan door simpelweg op de Pocket-knop te klikken.

Voor Firefox-gebruikers

Als u Firefox gebruikt, is Pocket al ingebouwd. Zoek de knop Opslaan naar Pocket rechts van de adresbalk.

Voor overige browsers

We bieden extensies aan voor de volgende browsers:

• Chrome
  • Safari
  • Microsoft Edge
  • De meeste Chromium-gebaseerde browsers, zoals Brave, Vivaldi en Opera.

Klik hier om de Save to Pocket-extensie te installeren in uw browser.