Pocket-aanbevelingen in Firefox verbergen

Volg deze instructies om Pocket-aanbevelingen in Firefox op uw computer of mobiele apparaat te verbergen:

Firefox op uw computer

Om Pocket-aanbevelingen op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox op uw computer te verbergen:

1. Klik op het tandwielpictogram Fx89Personalize-GearIcon in de rechterbovenhoek van de Nieuw-tabbladpagina.
  2. Klik in het menu dat wordt getoond op de schakelaar Aanbevolen door Pocket Fx89Personalize-ToggleOn om dit uit te schakelen Fx89Personalize-ToggleOff.
    Recommended by Pocket in the settings menu

Lees voor meer informatie Pocket in uw Nieuw-tabbladpagina in Firefox verbergen.

Firefox voor Android

1. Open de Firefox voor Android-app.
  2. Tik op de menuknop op het menupanel te openen.
    Firefox menu icon for android
  3. Tik op Instellingen.
    Android settings for firefox
  4. Tik op Startpagina in de sectie Algemeen.
    Homepage Firefox for android
  5. Tik in de sectie Snelkoppelingen op de schakelaar Artikelen mogelijk gemaakt door Pocket om dit uit te schakelen.
    Powered by pocket

Firefox voor iOS

1. Open de Firefox voor iOS-app.
  2. Tik op de menuknop om het menupaneel te openen.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Startpagina.
  5. Tik op de schakelaar Trending op Pocket om dit uit te schakelen.