Het hoofdmenu in Firefox Focus

(Doorgestuurd vanaf Pagina-acties in Firefox Focus)

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Focus. Als uw Firefox Focus er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Via de menuknop in Firefox Focus kunt u meer doen dan alleen browsen. Deel pagina’s met vrienden, stuur ze naar andere apps, of open ze in andere browsers. U kunt ook tekst op een pagina zoeken of de desktopweergave van een pagina bekijken.

Firefox Focus voor Android

1. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  2. Maak een keuze uit de volgende acties:
    • Toevoegen aan Snelkoppelingen: de website opslaan op uw startpagina van Focus voor snellere en meer eenvoudige toegang.
      U kunt tot maximaal vier snelkoppelingen toevoegen.
    • Zoeken op pagina: zoeken naar tekst op de pagina.
    • Desktopwebsite: de desktopversie van een pagina bekijken.
    • Websiteprobleem melden…: hiermee kunt u problemen met websites rechtstreeks vanuit Focus melden.
    • Aan startscherm toevoegen: de website opslaan op het startscherm van uw Android voor snellere en meer eenvoudige toegang.
    • Openen in…: de pagina openen in een andere browser die u hebt geïnstalleerd.
    • Instellingen: het menu Instellingen openen.

Firefox Focus voor iOS

1. Tik op de knop Menu in de werkbalk:

FocusmenuToolbar

2. Maak een keuze uit de volgende acties:
    • Toevoegen aan Snelkoppelingen: de website opslaan op uw startpagina van Focus voor snellere en meer eenvoudige toegang.
      U kunt tot maximaal vier snelkoppelingen toevoegen.
    • Zoeken op pagina: zoeken naar tekst op de pagina.
    • Desktopwebsite aanvragen: de desktopversie van een pagina bekijken.
    • Adres kopiëren: de pagina-URL kopiëren, zodat u deze in een andere app kunt plakken.
    • Pagina delen met…: de pagina naar een andere app sturen met het deelmenu op uw iPhone of iPad.
    • Openen in…: de pagina openen in een andere geïnstalleerde browser (b.v. Safari of Firefox).
    • Instellingen: het menu Instellingen openen.