Overstappen naar Firefox Extended Support Release (ESR) voor persoonlijk gebruik

Firefox Extended Support Release (ESR) is een officiële versie van Firefox, ontwikkeld voor grote organisaties zoals universiteiten en bedrijven die Firefox op grote schaal dienen te installeren en te onderhouden. Firefox ESR bevat niet de nieuwste functies, maar biedt wel de meest recente beveiligings- en stabiliteitsupdates.

Firefox bevat nu bescherming tegen downgraden om beschadiging van gegevens in het gebruikersprofiel te voorkomen. Vanaf Firefox 68 ESR wordt u gevraagd een nieuw Firefox-profiel aan te maken als u eerder een hogere versie van Firefox gebruikte (lees dit voor meer info).

U kunt Firefox Extended Support Release voor uw besturingssysteem en taal downloaden vanaf de Firefox ESR-downloadpagina.