Oude versies van Websense veroorzaken opstartcrashes in Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is sprake van een bekend probleem met Forcepoint/Websense Endpoint (antivirussoftware voor ondernemingen) dat crashes van Firefox tijdens het opstarten veroorzaakt. Aan een oplossing van dit probleem wordt gewerkt. Lees hier ondertussen wat u kunt doen om Firefox te blijven gebruiken.

Optie 1

Oude versies van Forcepoint/Websense Endpoint kunnen tot crashes van Firefox leiden bij het opstarten. Neem contact op met de technische ondersteuning van Forcepoint/Websense om de meest recente versie voor uw beveiligingsproduct te verkrijgen en het probleem te verhelpen, of werk samen met uw IT-beheerder aan een upgrade volgens de Forcepoint/Websense-documentatie over ondersteunde versies.

Optie 2

Gebruikers die last hebben van deze crash kunnen ook proberen over te stappen op de Extended Support Release (ESR)-versie van Firefox die beschikbaar is via https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/.