Een opgeslagen wachtwoord kopiëren in Firefox voor Android

Als u aanmeldingen en wachtwoorden in Firefox hebt opgeslagen, dan kunt u een opgeslagen wachtwoord naar het klembord kopiëren, zodat u het ergens anders kunt plakken.

Dit doet u als volgt:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden in de sectie Algemeen.
  4. Tik op Opgeslagen aanmeldingenOpgeslagen wachtwoorden. (Mogelijk moet u dit vrijgeven met de ontgrendelingsmethode op uw apparaat.)
  5. Selecteer de account waarvan u het wachtwoord wilt kopiëren.
  6. Tik op het kopieerpictogram naast Wachtwoord.
    Uw wachtwoord wordt gekopieerd naar het klembord, zodat u het ergens anders kunt plakken.