Opgeslagen aanmeldingen in- en uitschakelen, synchronisatie van aanmeldingen en automatisch aanmeldingen invullen in Firefox voor Android.

Met Firefox kunt u aanmeldingen opslaan en ze automatisch laten invullen als u opslaan en automatisch invullen hebt ingeschakeld. Zo kunt u uw instellingen wijzigen.

Opgeslagen aanmeldingenwachtwoorden in- en uitschakelen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden .
  4. Tik op Aanmeldingen en wachtwoorden opslaanWachtwoorden opslaan.
  5. Kies tussen de volgende opties:
    • Vragen om op te slaan – U kunt kiezen welke aanmeldingen u wilt opslaan
    • Nooit opslaan – Aanmeldingen worden niet opgeslagen en u wordt er ook niet naar gevraagd
Tip: Schakel automatisch invullen in om uw opgeslagen aanmeldingen automatisch in te vullen als u een website bezoekt.

Opgeslagen aanmeldingenwachtwoorden bekijken, bewerken of verwijderen

Dit omvat aanmeldingen die u hebt opgeslagen tijdens het gebruik van Firefox, evenals gesynchroniseerde aanmeldingen uit Firefox op andere apparaten.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden .
  4. Tik op Opgeslagen aanmeldingenOpgeslagen wachtwoorden. (U dient dit mogelijk vrij te geven met de ontgrendelmethode van uw apparaat).
  5. Tik op een aanmelding in de lijst om deze te bekijken of te kopiëren.
  6. Tik om een aanmelding te bewerken of verwijderen op het menu (drie puntjes) rechtsbovenin en kies Bewerken of {Verwijderen.
Om uw aanmeldingenwachtwoorden te sorteren tikt u op Opgeslagen aanmeldingenwachtwoorden om het menu te vergroten. Hier kunt u sorteren op naam (A-Z) of op datum van laatste gebruik.

Handmatig opgeslagen aanmeldingenwachtwoorden toevoegen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden .
  4. Tik op Opgeslagen wachtwoorden (u dient mogelijk vrij te geven met de ontgrendelingsmethode die op uw apparaat is ingesteld).
  5. Tik op Aanmelding toevoegen.

AanmeldingenWachtwoorden synchroniseren

Als u deze optie inschakelt, kunt u uw aanmeldingen benaderen op alle gesynchroniseerde apparaten.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden .
  4. Tik op Aanmeldingen synchroniserenWachtwoorden synchroniseren.
  5. Volg de stappen op het scherm om uw apparaat te koppelen via een QR-code of door u aan te melden met uw e-mailadres.

Automatisch invullen inschakelen

Er zijn twee instellingen beschikbaar om uw opgeslagen aanmeldingen automatisch in te vullen als u een website of app bezoekt:

• Automatisch invullen in Firefox – standaard aan
  • Automatisch invullen in andere apps – standaard uit
  1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden .
  4. Tik op de schuifknop naast Automatisch invullen in Firefox of Automatisch invullen in andere apps om automatisch invullen in- of uit te schakelen.