Open tabbladen in Firefox doorzoeken

In Firefox kunt u een specifiek tabblad vinden als u veel tabbladen open hebt:

1. Klik op de knop Alle tabbladen in lijst in de tabbladenbalk.
    list all tabs 66
  2. Klik op Tabbladen zoeken in het menu dat wordt geopend.
    search tabs 66

U kunt ook via de adresbalk specifieke tabbladen zoeken. Typ een % voor of achter uw zoekopdracht om de resultaten op alleen open tabbladen te filteren.

Voorbeelden:

Resultaten als u % voor de zoekterm intypt:

search_tabs_in_address_bar

Resultaten als u % na de zoekterm intypt:

search_tabs_in_address_bar_in_query

Lees het artikel De adresbalk automatisch aanvullen in Firefox voor meer opties die in de adresbalk beschikbaar zijn.