Ondersteuning voor Hello wordt beëindigd in Firefox 49

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u Firefox bijwerkt naar versie 49, vrijgegeven op 20 september 2016, zal Firefox Hello worden stopgezet en uit Firefox worden verwijderd. Kort daarna zal Hello in Firefox-versies 45 t/m 48 worden uitgeschakeld. Dit gebeurt automatisch - er zijn geen extra stappen nodig.

Firefox Hello is stopgezet en vanaf versie 49 uit Firefox verwijderd. Dit is automatisch gebeurd toen u Firefox hebt bijgewerkt - er waren geen extra stappen nodig.

Hier zijn enkele alternatieven voor Hello. We hopen dat u er een vindt dat u bevalt:

• Talky: biedt zowel video als schermdeling via WebRTC.
  • Cisco Spark: ruimtes maken voor videogesprekken, groepsberichten en delen.
  • Appear.in: groepsvideogesprekken tot aan acht personen.
  • Jitsi Meet: groepsvideogesprekken en schermdeling via WebRTC.

Bedankt voor het steunen van de Hello-bèta. We gaan door met het ontwikkelen en verbeteren van WebRTC (Web Real-Time Communications), de onderliggende technologie voor Hello.

Als u hulp nodig hebt bij een van deze alternatieven, neem dan rechtstreeks contact op met hun makers.