Norton-werkbalk werkt niet met Firefox versie 41

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox is vanaf versie 41 gestopt met het ondersteunen van een oude en nogal onstabiele technologie met de naam ‘Binary XPCOM’ die door een klein aantal add-on-ontwikkelaars wordt gebruikt. Mozilla heeft ontwikkelaars aangemoedigd hun add-ons bij te werken om veilig en compatibel met de nieuwste versie van Firefox te blijven (bekijk hier de Mozilla-blogpost en ook ons artikel Add-on-ondertekening in Firefox).

De huidige Norton-werkbalk is tijdelijk niet volledig functioneel met Firefox, totdat Norton een grote upgrade vrijgeeft. De planning van Norton is op hun forum aangekondigd, waaronder Nortons oorspronkelijke aankondiging en de laatste statusupdates).

Stappen die u kunt nemen

• De zelfstandige Norton-toepassing zal blijven werken zonder de werkbalk. Gebruik de functies binnen de Norton-toepassing en de-installeer zo nodig de werkbalk. Herinstalleer deze zodra Norton een fix heeft uitgebracht.
  • Blijf voor de beste stabiliteit en beveiliging de nieuwste versie van Firefox gebruiken. Gebruik geen oudere versie van Firefox.
  • Gebruikers van Identity Safe: gebruik Identity Safe rechtstreeks in uw Norton-product, of bezoek https://identitysafe.norton.com/ in een nieuw tabblad. Vanuit uw Norton-product of vanaf de Identity Safe-website kunt u uw aanmeldingen bekijken en uw gebruikersnamen en wachtwoorden kopiëren/plakken. U kunt ook uw adres- en portemonnee-items benaderen.